danskurser, workshops & evenemang

In Motion Movements erbjuder dansklasser för dig som privatperson, men också för företag, skola, event eller fest.

Vill ni få in mer rörelse för era elever på skolan? Vill ni ha en dansaktivitet på nästa kick off? Vill ni dansa tillsammans på möhippan eller svensexan? Möjligheterna är många! För mer dansglädje vid varje tillfälle – Då finns In Motion Movements!

In Motion Movements erbjuder danskurser i olika stilar på veckobasis sedan 2019. Under terminens gång erbjuds också flertal workshops med olika profesionella danspedagoger i olika stilar. Håll utkik på sociala medier! @inmotionmovements

 

Vid anmälan av fler än en kurs (för dig själv eller inom familjen)
– 10% rabatt på kurs nr. 2
– 15% rabatt på kurs nr. 3
– 20% rabatt på kurs nr. 4 och uppåt

 

 

ANMÄLAN FÖR HT22 ÖPPNAR 6 JUNI! 

Välkommen med din anmälan!

Vad tycker deltagarna..


För mig är det viktigt att du som deltagare känner dig välkommen och sedd på mina lektioner. Tillsammans hittar vi din och gruppens utgångsläge och jobbar därifrån. Mitt mål är att du ska få en fantastisk dansupplevelse fylld med kärlek, svett på tröjan och skrattverk i kinderna.


Om In Motion Movements

In Motion Movements är en dansverksamhet belägen i Norrtälje. Visionen är att kunna erbjuda dansklasser till både barn/ungdomar och vuxna, både på fritiden och på arbetsplatsen/skolan.

 In Motion Movements erbjuder danskurser på veckobasis, men också för speciella tillfällen. Vill ni få in mer rörelse för era elever på skolan? Vill ni ha en dansaktivitet på nästa kick off? Vill ni dansa tillsammans på möhippan eller svensexan? – Då finns In Motion Movements!

In Motion Movements arrangerar också workshops med flera olika professionella danspedagoger i olika stilar under terminens gång. Håll utkik på sociala medier så missar du ingen information! @inmotionmovements

Ansiktet bakom

Grundaren och ägaren av In Motion Movements heter
Amanda Rangemo.

”Efter att själv ha dansat och undervisat på flera olika dansskolor, gym och andra föreningar bestämde jag mig för att starta eget. Dels för att få göra det helt och hållet på mitt egna sätt, allt från hur jag väljer att lägga upp danslektionerna, terminens happenings, avslutningar och andra projekt. Men också för att själv få skapa min egna policy i företaget och hur jag väljer att bemöta både elever, vårdnadshavare och andra samarbetspartners. Jag ville skapa en verksamhet som jag kan vara stolt över och tror på till 110%. Min största ståndpunkt är dansglädje och positivitet. Jag vill kunna ge mina elever en gemenskap med dansen som grund där de får känna på äkta dansglädje. Elevernas välbefinnande ska komma först, sen dansen och elevernas utveckling. Och det bästa av allt är att det kommer på köpet. Push forward with a smile!”

Danskurser


Vi erbjuder dansklasser i Hip Hop, House, Jazz, Barndans och Koreografiklasser.
Alla danslärare har lång erfarenhet av dans och ett gott ledarskap.

Vi kommer framöver även erbjuda kortkurser i Breakdance och vi arrangerar också workshop i flera olika stilar med danslärare från flera olika delar i landet.

Följ oss på sociala medier så missar ni ingen info!
@inmotionmovements

Kontakt

  • Baldersgatan 14, 761 50, Norrtälje
  • Stockholmsvägen 53, 761 43, Norrtälje
  • 0709626864
  • info@inmotionmovements.se